+31 6 16 12 32 84 info@ervaargezondgewicht.nl

Cursus - Puur Gezond in 8 stappen

Nieuw in Maassluis: Cursus Puur Gezond in 8 stappen

In 8 bijeenkomsten van 1,5 uur leer je stap voor stap te kiezen voor een puurdere voeding en een gezondere leefstijl, zonder een dieet te volgen. Het geheel is in een ongedwongen, interactieve setting met max. 10 deelnemers. Het leuke is dat je ook van elkaar leert hoe je gezonder kan gaan leven en elkaar daarin stimuleert. Je winst: meer energie en meer plezier in eten.

Deze cursus is ontwikkeld door PuurGezond en als PuurGezond professional bied ik deze aan omdat ik geloof in de kracht van dit programma. PuurGezond staat voor lekker en gezond eten, met zo min mogelijk pakjes en zakjes en meer bewegen en voldoende ontspannen.

Voor wie:

Voor iedereen die graag gezonder wilt gaan leven en wil gaan ervaren welke 8, vooral praktische en toepasbare, stappen hierbij kunnen gaan helpen.

Wanneer:

8 avonden van 19.30 tot 21.00, of middagen van 14.00 tot 15.30   Start bij voldoende aanmeldingen, dag in overleg

Waar:

In de gezellige setting van de Beauty & Wellness salon aan de Noordvliet 31 in Maassluis.

Het programma: binnen 8 stappen Puur Gezond

1e middag/avond: kennismaking en start met stap 1: Snack jezelf slank, dit gaat over tussendoortjes. Vooraf kan een weegmoment in de praktijk plaatsvinden, voor wie dat wil.

2e middag/avond: Begin de dag goed en daarin gaan we dieper in op het belang van een goed ontbijt en waaruit dat bestaat.

3e middag/avond: Drink 2 liter per dag, waarin de valkuilen rondom drinken worden doorgenomen.

4e middag/avond: Ontspannen en bewegen, beiden heel belangrijk om je lekker in je vel te voelen.

5e middag/avond: Tijd voor groenten. Groenten leveren veel vezels, vitaminen en mineralen en je kunt er vrijwel zoveel van eten als je wilt.

6e middag/avond: Snel en slank aan tafel, hoe je met een drukke agenda toch kan zorgen voor gezonde, gevarieerde maaltijden.

7e middag/avond: Lekker lunchen. Een volwaardige lunch zorgt voor minder trek in de middag en helpt zo weer mee om minder te snaaien.

8e middag/avond: Leer van slanke mensen, waarbij we vooral terugblikken op de al gemaakte veranderingen en hoe die vast te houden. Een afsluitend weegmoment in mijn praktijk is dan ook weer mogelijk voor wie dat wil.

Kosten

€ 235,-  (te betalen in 2 termijnen)

  • Inclusief het boek PuurGezond Slank in 8 stappen t.w.v €21,-;
  • 8 stappenkaarten t.w.v. € 4,95,-;
  • PuurGezond receptspecials, online cursussen en maandmenu’s t.w.v. € 72,50,-.

Een groot aantal verzekeraars vergoedt (een gedeelte van) deze cursus van mij als BGN-gewichtsconsulent vanuit de aanvullende verzekering. Check dit bij jouw verzekeraar.

Meld je snel aan

Meld je je samen aan, dan geldt voor ieder 10% korting.

Interesse? Vul het contactformulier hieronder in voor de cursus of app/bel mij op 06-16123284.

Volg me via Facebook & Instagram, daar vertel ik meer over de 8 stappen van de cursus.

Ik doe mee!

15 + 14 =