+31 6 16 12 32 84 info@ervaargezondgewicht.nl

Aanbod

Investeer in jezelf en in je gezondheid

Bij Ervaar Gezond Gewicht volg je een programma dat bij jou past. Met het begeleidingsprogramma ga je in 9 weken naar een gezond(er) gewicht. Met de voedingsscan weet je of je gezond eet. Wil je alleen weten of je gewicht en lichaamssamenstelling gezond zijn en heb je een aantal korte vragen? Kies dan voor het weegmoment! Ook kan je kiezen voor een los consult van 30 minuten om jouw leefstijlvragen te stellen.

Zit je traject er niet tussen? Neem vrijblijvend contact op om samen te kijken waar ik je mee kan helpen.

Begeleiding

Voedingsscan

Weegmoment

Los consult

Begeleiding

Binnen 9 weken ervaar je gezond(er) gewicht!

Wil je persoonlijk begeleid worden om aan een gezonder gewicht en leefstijl te werken? Kies dan voor mijn begeleidingsprogramma van 9 weken. Samen gaan we stap voor stap dieper in op je voedings- en beweegpatroon en eetgedrag. Naast een intake en een adviesgesprek zijn er vier vervolgconsulten waarin ik je begeleid, adviseer en motiveer naar een gezonder gewicht en leefstijl. Dit programma omvat een:

Kennismaking

In het gratis kennismakingsgesprek leg ik mijn behandelplan en werkwijze uit en hoor ik graag waar jij mee geholpen wilt worden. Hierbij check ik of ik je wel mag begeleiden, want met sommige vragen moet je toch echt naar een diëtist of arts. Hebben we een klik? Dan maken wij een afspraak voor een uitgebreide intake. Hiervoor houd je minimaal 5 dagen een voedings/beweegdagboek bij, waarin je aangeeft wat en wanneer je eet en hoeveel je beweegt.

Intake

van 60 minuten, ongeveer 1 week na het kennismakingsgesprek

Bij de intake zal ik je uitgebreid interviewen over je eetpatroon, doelstellingen, hobby’s, beweegpatroon en leefstijl. Daarnaast kan je gewicht, vet-, spier- en buikvetpercentage en middelomvang worden gemeten.

Voedingsadvies

van 60 minuten, ongeveer 1 week na intake

Hierin krijg je een uitgebreide en persoonlijke voedingsanalyse en voedingsadvies en bespreken we het plan van aanpak om jouw doel(en) te halen. Een weegmoment is ook weer mogelijk.

Vier vervolgconsulten

van elk 30 minuten, het 1ste consult ongeveer 1 week na het voedingsadvies, de overige consulten om de 2 weken

Tijdens deze consulten begeleid en motiveer ik je om je doelen te bereiken en kan je worden gewogen. Stap voor stap krijg je meer inzicht in jouw voedings- en beweegpatroon en eetgedrag en leer je hoe je dezen aan kunt passen. Met als resultaat een gezondere, fittere en energiekere versie van jezelf.

Het vierde consult bevat een eindevaluatie. Wil je hierna meer persoonlijke begeleiding? Dat kan met losse vervolgconsulten van 30 minuten.

Met dit 9 weken programma kan je ervan uitgaan dat je op een verantwoorde manier zo’n vierenhalf tot zes kilo kunt kwijtraken.

Besluit je hierna dat je nog meer persoonlijke begeleiding wilt krijgen, dan kan je kiezen voor losse vervolgconsulten van 30 minuten.

De kennismaking kan in mijn praktijk, telefonisch of online plaatsvinden. De intake, het adviesgesprek en de consulten kunnen in mijn praktijk of online plaatsvinden. Bij dit laatste is dan geen weegmoment mogelijk.

Rineke is een prettig persoon met kennis van zaken, zij stelde mij de juiste vragen om erachter te komen wat mijn motivatie was.

- Rob -

 Voedingsscan

Inzicht hoe gezond je eet!

Vraag jij je af of je huidige voeding gezond is, en denk je verder geen begeleiding nodig te hebben?
Kies dan voor de voedingsscan.

Je krijgt een vragenlijst en een 5 daags voedingsdagboek toegestuurd. Als je dit hebt ingevuld en teruggestuurd, ga ik hiermee aan de slag. Ik bereken je voeding, maak een analyse en een persoonlijk advies.

Tijdens een consult van ongeveer een uur bespreken we dit. Het consult kan online of in mijn praktijk plaatsvinden, dan  kan ook je gewicht, BMI, spier- vet- en buikvetpercentage worden gemeten.

Besluit je hierna dat je meer persoonlijke begeleiding wilt krijgen, dan kan je kiezen voor losse vervolgconsulten van 30 minuten of stap je over naar het begeleidings programma.

Goede informatie, een hoop nieuwe tips die ik nog niet wist. Ben zeer tevreden, ben nu weer met volle moed begonnen.

- Anja -

 Weegmoment

Benieuwd naar jouw gezond gewicht?

Wil je alleen je middelomvang, je gewicht, BMI, spier-, vet- en buikvetpercentage weten?
Dan plan je een weegmoment van 15 minuten in mijn praktijk en kan je ook korte voedings- en leefstijlvragen stellen. 

Los consult

In 30 minuten kan jij al je voedings- en leefstijlvragen stellen en als je gewogen wilt worden kan dat ook.